Italiensk restaurant med stemning og mad i topklasse

Oplev ægte italiensk stemning og atmosfære i hjertet af Frederiksberg. “La Vecchia Gastronomia Italiana” betyder det gamle italienske køkken. Denne betegnelse dækker både den rustikke atmosfære i restauranten samt de gode, traditionelle italienske retter, som vi serverer.

Pizza fra trækulsfyret italiensk stenovn

Ingen italiensk restaurant uden en ægte stenovn. Inden for døren i Ristorante La Vecchia Gastronomia Italiana møder du således varmen og duften fra vores trækulsfyrede italienske ovn. I lyset fra de glødende brændestykker, står pizzaioloen og dirigerer pizzaerne ind og ud. Som et billede fra det antikke Roms skønhed.

En børnevenlig italiensk restaurant med klassikere på menuen

Vi sætter pris på kvalitet og satser på de bedste italienske klassikere – pasta, pizza, fisk og kødretter – omhyggeligt tilberedt af gode råvarer. Alt brød, pasta og is er hjemmelavet. Restauranten er børnevenlig, og der er flere forskellige børnemenuer at vælge imellem.

Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne lyslevende frem, når du ser stedet og menukortet. Så et besøg hos os er nærmest som at tage på en spontan tur til støvlelandet.

En italiensk restaurant der kæler for alle sanser

Vi mener at en god middagsoplevelse handler om at tilfredsstille alle sanser. Derfor gør vi meget ud af at skabe en autentisk italiensk oplevelse, der kan stå mål med vores menukort.

På La Vecchia Gastronomia Italiana er der ægte italiensk sjæl og charme i alt, hvad der drejer sig om mad og vin. Vores udsøgte vine er nøje udvalgt fra de bedste distrikter i Italien, så smag og kraft får både mad og vin til at gå op i en højere enhed.

Oplev stemningen i en ægte italiensk restaurant

Vi ser frem til at tage imod Dem og Deres familie på La Vecchia Gastronomia Italiana. Du har også mulighed for at holde din fødselsdag, barnedåb, bryllup, firmafest, julefrokost eller måske nytår hos os. Du kan bestille bord på telefon 38 11 93 33 eller via vores online bestilling. De er også velkommen til at sende os en mail lavecchia@lavecchia.dk, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel om større selskaber.

Vi håber De vil nyde Deres måltid – og vi ønsker Dem en hyggelig og uforglemmelig aften på La Vecchia Gastronomia Italiana – en ægte italiensk restaurant.